Bener, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bener
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBener
Bener kapernah ing Jawa Tengah
Bener
Bener
Bener kapernah ing Indonésia
Bener
Bener
Koordhinat: 7°36′19″S 110°04′00″E / 7.60517°S 110.06667°E / -7.60517; 110.06667Koordhinat: 7°36′19″S 110°04′00″E / 7.60517°S 110.06667°E / -7.60517; 110.06667
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
Kodhe laladan
administrasi
33.06.16

Bener iku kacamatan ing Kabupatèn Purwareja.[1]

Pérangan administratif[besut | besut sumber]

Désa

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)