Menyang kontèn

Bleber, Bener, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bleber
Désa
Bleber kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Bleber
Bleber
Bleber kapernah ing Jawa Tengah
Bleber
Bleber
Bleber kapernah ing Indonesia
Bleber
Bleber
Koordhinat: 7°36′45″S 110°04′40″E / 7.61256°S 110.07789°E / -7.61256; 110.07789Koordhinat: 7°36′45″S 110°04′40″E / 7.61256°S 110.07789°E / -7.61256; 110.07789
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBener
Kodhe laladan
administrasi
33.06.16.2014

Bleber iku désa ing Kacamatan Bener, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.