Menyang kontèn

Kamijara, Bener, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kamijara
Désa
Kamijara kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kamijara
Kamijara
Kamijara kapernah ing Jawa Tengah
Kamijara
Kamijara
Kamijara kapernah ing Indonesia
Kamijara
Kamijara
Koordhinat: 7°36′07″S 110°04′22″E / 7.60201°S 110.07265°E / -7.60201; 110.07265Koordhinat: 7°36′07″S 110°04′22″E / 7.60201°S 110.07265°E / -7.60201; 110.07265
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBener
Kodhe laladan
administrasi
33.06.16.2020

Kamijara iku désa ing Kacamatan Bener, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.