Menyang kontèn

Legetan, Bener, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Legetan
Désa
Legetan kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Legetan
Legetan
Legetan kapernah ing Jawa Tengah
Legetan
Legetan
Legetan kapernah ing Indonesia
Legetan
Legetan
Koordhinat: 7°35′55″S 110°02′27″E / 7.59855°S 110.0407°E / -7.59855; 110.0407Koordhinat: 7°35′55″S 110°02′27″E / 7.59855°S 110.0407°E / -7.59855; 110.0407
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBener
Kodhe laladan
administrasi
33.06.16.2018

Legetan iku désa ing Kacamatan Bener, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.