Menyang kontèn

Kalibata, Bener, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kalibata
Désa
Kalibata kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kalibata
Kalibata
Kalibata kapernah ing Jawa Tengah
Kalibata
Kalibata
Kalibata kapernah ing Indonesia
Kalibata
Kalibata
Koordhinat: 7°37′51″S 110°02′55″E / 7.63087°S 110.04851°E / -7.63087; 110.04851Koordhinat: 7°37′51″S 110°02′55″E / 7.63087°S 110.04851°E / -7.63087; 110.04851
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBener
Kodhe laladan
administrasi
33.06.16.2006

Kalibata iku désa ing Kacamatan Bener, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.