Limbangan, Bener, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Limbangan
Désa
Limbangan kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Limbangan
Limbangan
Limbangan kapernah ing Jawa Tengah
Limbangan
Limbangan
Limbangan kapernah ing Indonésia
Limbangan
Limbangan
Koordhinat: 7°34′57″S 110°01′37″E / 7.58246°S 110.02704°E / -7.58246; 110.02704Koordhinat: 7°34′57″S 110°01′37″E / 7.58246°S 110.02704°E / -7.58246; 110.02704
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBener
Kodhe laladan
administrasi
33.06.16.2025

Limbangan iku désa ing Kacamatan Bener, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)