Menyang kontèn

Medana, Bener, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Medana
Désa
Medana kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Medana
Medana
Medana kapernah ing Jawa Tengah
Medana
Medana
Medana kapernah ing Indonesia
Medana
Medana
Koordhinat: 7°36′03″S 110°05′53″E / 7.6007°S 110.09808°E / -7.6007; 110.09808Koordhinat: 7°36′03″S 110°05′53″E / 7.6007°S 110.09808°E / -7.6007; 110.09808
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBener
Kodhe laladan
administrasi
33.06.16.2013

Medana iku désa ing Kacamatan Bener, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.