Cacaban Kidul, Bener, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cacaban Kidul
Désa
Cacaban Kidul kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Cacaban Kidul
Cacaban Kidul
Cacaban Kidul kapernah ing Jawa Tengah
Cacaban Kidul
Cacaban Kidul
Cacaban Kidul kapernah ing Indonésia
Cacaban Kidul
Cacaban Kidul
Koordhinat: 7°37′39″S 110°06′02″E / 7.62738°S 110.10052°E / -7.62738; 110.10052Koordhinat: 7°37′39″S 110°06′02″E / 7.62738°S 110.10052°E / -7.62738; 110.10052
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBener
Kodhe laladan
administrasi
33.06.16.2010

Cacaban Kidul iku désa ing Kacamatan Bener, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)