Sidamukti, Bener, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sidamukti
Désa
Sidamukti kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Sidamukti
Sidamukti
Sidamukti kapernah ing Jawa Tengah
Sidamukti
Sidamukti
Sidamukti kapernah ing Indonésia
Sidamukti
Sidamukti
Koordhinat: 7°33′40″S 110°02′55″E / 7.56101°S 110.04866°E / -7.56101; 110.04866Koordhinat: 7°33′40″S 110°02′55″E / 7.56101°S 110.04866°E / -7.56101; 110.04866
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBener
Kodhe laladan
administrasi
33.06.16.2027

Sidamukti iku désa ing Kacamatan Bener, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)