Menyang kontèn

Sidamukti, Bener, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sidamukti
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Purworejo Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°33′40″S 110°02′55″E / 7.56101°S 110.04866°E / -7.56101; 110.04866Koordhinat: 7°33′40″S 110°02′55″E / 7.56101°S 110.04866°E / -7.56101; 110.04866
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBener
Kodhe laladan
administrasi
33.06.16.2027

Sidamukti iku désa ing Kacamatan Bener, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.