Menyang kontèn

Sendhangsari, Bener, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sendhangsari
Désa
Sendhangsari kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Sendhangsari
Sendhangsari
Sendhangsari kapernah ing Jawa Tengah
Sendhangsari
Sendhangsari
Sendhangsari kapernah ing Indonesia
Sendhangsari
Sendhangsari
Koordhinat: 7°38′06″S 110°02′21″E / 7.63506°S 110.03907°E / -7.63506; 110.03907Koordhinat: 7°38′06″S 110°02′21″E / 7.63506°S 110.03907°E / -7.63506; 110.03907
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBener
Kodhe laladan
administrasi
33.06.16.2005

Sendhangsari iku désa ing Kacamatan Bener, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.