Wadhas, Bener, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wadhas
Désa
Wadhas kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Wadhas
Wadhas
Wadhas kapernah ing Jawa Tengah
Wadhas
Wadhas
Wadhas kapernah ing Indonésia
Wadhas
Wadhas
Koordhinat: 7°37′36″S 110°05′06″E / 7.62663°S 110.0851°E / -7.62663; 110.0851Koordhinat: 7°37′36″S 110°05′06″E / 7.62663°S 110.0851°E / -7.62663; 110.0851
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBener
Kodhe laladan
administrasi
33.06.16.2009

Wadhas iku désa ing Kacamatan Bener, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)