Nglaris, Bener, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Nglaris
Désa
Nglaris kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Nglaris
Nglaris
Nglaris kapernah ing Jawa Tengah
Nglaris
Nglaris
Nglaris kapernah ing Indonésia
Nglaris
Nglaris
Koordhinat: 7°33′44″S 110°01′49″E / 7.56225°S 110.03041°E / -7.56225; 110.03041Koordhinat: 7°33′44″S 110°01′49″E / 7.56225°S 110.03041°E / -7.56225; 110.03041
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBener
Kodhe laladan
administrasi
33.06.16.2026

Nglaris iku désa ing Kacamatan Bener, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)