Kalitapas, Bener, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalitapas
Désa
Kalitapas kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kalitapas
Kalitapas
Kalitapas kapernah ing Jawa Tengah
Kalitapas
Kalitapas
Kalitapas kapernah ing Indonésia
Kalitapas
Kalitapas
Koordhinat: 7°38′12″S 110°06′26″E / 7.63653°S 110.10709°E / -7.63653; 110.10709Koordhinat: 7°38′12″S 110°06′26″E / 7.63653°S 110.10709°E / -7.63653; 110.10709
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBener
Kodhe laladan
administrasi
33.06.16.2002

Kalitapas iku désa ing Kacamatan Bener, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)