Menyang kontèn

Kaliurip, Bener, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kaliurip
Désa
Kaliurip kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kaliurip
Kaliurip
Kaliurip kapernah ing Jawa Tengah
Kaliurip
Kaliurip
Kaliurip kapernah ing Indonesia
Kaliurip
Kaliurip
Koordhinat: 7°38′15″S 110°03′31″E / 7.63738°S 110.05859°E / -7.63738; 110.05859Koordhinat: 7°38′15″S 110°03′31″E / 7.63738°S 110.05859°E / -7.63738; 110.05859
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBener
Kodhe laladan
administrasi
33.06.16.2007

Kaliurip iku désa ing Kacamatan Bener, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.