Ngasinan, Bener, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngasinan
Désa
Ngasinan kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Ngasinan
Ngasinan
Ngasinan kapernah ing Jawa Tengah
Ngasinan
Ngasinan
Ngasinan kapernah ing Indonésia
Ngasinan
Ngasinan
Koordhinat: 7°32′24″S 110°02′22″E / 7.53988°S 110.03948°E / -7.53988; 110.03948Koordhinat: 7°32′24″S 110°02′22″E / 7.53988°S 110.03948°E / -7.53988; 110.03948
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBener
Kodhe laladan
administrasi
33.06.16.2028

Ngasinan iku désa ing Kacamatan Bener, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)