Benawa, Bener, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Benawa
Désa
Benawa kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Benawa
Benawa
Benawa kapernah ing Jawa Tengah
Benawa
Benawa
Benawa kapernah ing Indonésia
Benawa
Benawa
Koordhinat: 7°38′29″S 110°07′31″E / 7.64149°S 110.12515°E / -7.64149; 110.12515Koordhinat: 7°38′29″S 110°07′31″E / 7.64149°S 110.12515°E / -7.64149; 110.12515
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBener
Kodhe laladan
administrasi
33.06.16.2001

Benawa iku désa ing Kacamatan Bener, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)