Lowano, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lowano
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiLoano
Lowano kapernah ing Jawa Tengah
Lowano
Lowano
Lowano kapernah ing Indonésia
Lowano
Lowano
Koordhinat: 7°40′04″S 110°03′55″E / 7.66787°S 110.06539°E / -7.66787; 110.06539Koordhinat: 7°40′04″S 110°03′55″E / 7.66787°S 110.06539°E / -7.66787; 110.06539
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
Kodhe laladan
administrasi
33.06.15

Lowano iku kacamatan ing Kabupatèn Purwareja.[1]

Pérangan administratif[besut | besut sumber]

Désa

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)