Menyang kontèn

Tepansari, Lowano, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tepansari
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Purworejo Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°40′34″S 110°04′43″E / 7.67611°S 110.07859°E / -7.67611; 110.07859Koordhinat: 7°40′34″S 110°04′43″E / 7.67611°S 110.07859°E / -7.67611; 110.07859
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanLowano
Kodhe laladan
administrasi
33.06.15.2006

Tepansari iku désa ing Kacamatan Lowano, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.