Menyang kontèn

Guyangan, Lowano, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Guyangan
Désa
Guyangan kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Guyangan
Guyangan
Guyangan kapernah ing Jawa Tengah
Guyangan
Guyangan
Guyangan kapernah ing Indonesia
Guyangan
Guyangan
Koordhinat: 7°39′53″S 110°04′37″E / 7.66468°S 110.07699°E / -7.66468; 110.07699Koordhinat: 7°39′53″S 110°04′37″E / 7.66468°S 110.07699°E / -7.66468; 110.07699
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanLowano
Kodhe laladan
administrasi
33.06.15.2010

Guyangan iku désa ing Kacamatan Lowano, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.