Menyang kontèn

Kalisema, Lowano, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kalisema
Désa
Kalisema kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kalisema
Kalisema
Kalisema kapernah ing Jawa Tengah
Kalisema
Kalisema
Kalisema kapernah ing Indonesia
Kalisema
Kalisema
Koordhinat: 7°40′07″S 110°03′32″E / 7.66854°S 110.05898°E / -7.66854; 110.05898Koordhinat: 7°40′07″S 110°03′32″E / 7.66854°S 110.05898°E / -7.66854; 110.05898
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanLowano
Kodhe laladan
administrasi
33.06.15.2011

Kalisema iku désa ing Kacamatan Lowano, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.