Kalisema, Lowano, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalisema
Désa
Kalisema kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kalisema
Kalisema
Kalisema kapernah ing Jawa Tengah
Kalisema
Kalisema
Kalisema kapernah ing Indonésia
Kalisema
Kalisema
Koordhinat: 7°40′07″S 110°03′32″E / 7.66854°S 110.05898°E / -7.66854; 110.05898Koordhinat: 7°40′07″S 110°03′32″E / 7.66854°S 110.05898°E / -7.66854; 110.05898
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanLowano
Kodhe laladan
administrasi
33.06.15.2011

Kalisema iku désa ing Kacamatan Lowano, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)