Menyang kontèn

Banyuasinseparé, Lowano, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Banyuasinseparé
Désa
Banyuasinseparé kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Banyuasinseparé
Banyuasinseparé
Banyuasinseparé kapernah ing Jawa Tengah
Banyuasinseparé
Banyuasinseparé
Banyuasinseparé kapernah ing Indonesia
Banyuasinseparé
Banyuasinseparé
Koordhinat: 7°40′08″S 110°05′39″E / 7.66877°S 110.09425°E / -7.66877; 110.09425Koordhinat: 7°40′08″S 110°05′39″E / 7.66877°S 110.09425°E / -7.66877; 110.09425
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanLowano
Kodhe laladan
administrasi
33.06.15.2009

Banyuasinseparé iku désa ing Kacamatan Lowano, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.