Menyang kontèn

Kebongunung, Lowano, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kebongunung
Désa
Kebongunung kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kebongunung
Kebongunung
Kebongunung kapernah ing Jawa Tengah
Kebongunung
Kebongunung
Kebongunung kapernah ing Indonesia
Kebongunung
Kebongunung
Koordhinat: 7°39′16″S 110°02′55″E / 7.65443°S 110.04858°E / -7.65443; 110.04858Koordhinat: 7°39′16″S 110°02′55″E / 7.65443°S 110.04858°E / -7.65443; 110.04858
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanLowano
Kodhe laladan
administrasi
33.06.15.2016

Kebongunung iku désa ing Kacamatan Lowano, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.