Jetis, Lowano, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jetis
Désa
Jetis kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Jetis
Jetis
Jetis kapernah ing Jawa Tengah
Jetis
Jetis
Jetis kapernah ing Indonésia
Jetis
Jetis
Koordhinat: 7°39′59″S 110°01′19″E / 7.66636°S 110.02207°E / -7.66636; 110.02207Koordhinat: 7°39′59″S 110°01′19″E / 7.66636°S 110.02207°E / -7.66636; 110.02207
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanLowano
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Jetis iku désa ing Kacamatan Lowano, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)