Menyang kontèn

Jetis, Lowano, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jetis
Désa
Jetis kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Jetis
Jetis
Jetis kapernah ing Jawa Tengah
Jetis
Jetis
Jetis kapernah ing Indonesia
Jetis
Jetis
Koordhinat: 7°39′59″S 110°01′19″E / 7.66636°S 110.02207°E / -7.66636; 110.02207Koordhinat: 7°39′59″S 110°01′19″E / 7.66636°S 110.02207°E / -7.66636; 110.02207
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanLowano
Kodhe laladan
administrasi
33.06.15.2013

Jetis iku désa ing Kacamatan Lowano, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.