Menyang kontèn

Kedhungpoh, Lowano, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kedhungpoh
Désa
Kedhungpoh kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kedhungpoh
Kedhungpoh
Kedhungpoh kapernah ing Jawa Tengah
Kedhungpoh
Kedhungpoh
Kedhungpoh kapernah ing Indonesia
Kedhungpoh
Kedhungpoh
Koordhinat: 7°38′40″S 110°01′34″E / 7.64431°S 110.02602°E / -7.64431; 110.02602Koordhinat: 7°38′40″S 110°01′34″E / 7.64431°S 110.02602°E / -7.64431; 110.02602
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanLowano
Kodhe laladan
administrasi
33.06.15.2014

Kedhungpoh iku désa ing Kacamatan Lowano, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.