Maron, Lowano, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Maron
Désa
Maron kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Maron
Maron
Maron kapernah ing Jawa Tengah
Maron
Maron
Maron kapernah ing Indonésia
Maron
Maron
Koordhinat: 7°39′27″S 110°02′12″E / 7.65756°S 110.03664°E / -7.65756; 110.03664Koordhinat: 7°39′27″S 110°02′12″E / 7.65756°S 110.03664°E / -7.65756; 110.03664
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanLowano
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Maron iku désa ing Kacamatan Lowano, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)