Menyang kontèn

Mudalreja, Lowano, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Mudalreja
Désa
Mudalreja kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Mudalreja
Mudalreja
Mudalreja kapernah ing Jawa Tengah
Mudalreja
Mudalreja
Mudalreja kapernah ing Indonesia
Mudalreja
Mudalreja
Koordhinat: 7°39′21″S 110°03′31″E / 7.6559°S 110.05873°E / -7.6559; 110.05873Koordhinat: 7°39′21″S 110°03′31″E / 7.6559°S 110.05873°E / -7.6559; 110.05873
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanLowano
Kodhe laladan
administrasi
33.06.15.2017

Mudalreja iku désa ing Kacamatan Lowano, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.