Trireja, Lowano, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Trireja
Désa
Trireja kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Trireja
Trireja
Trireja kapernah ing Jawa Tengah
Trireja
Trireja
Trireja kapernah ing Indonésia
Trireja
Trireja
Koordhinat: 7°41′39″S 110°01′55″E / 7.6942°S 110.03199°E / -7.6942; 110.03199Koordhinat: 7°41′39″S 110°01′55″E / 7.6942°S 110.03199°E / -7.6942; 110.03199
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanLowano
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Trireja iku désa ing Kacamatan Lowano, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)