Menyang kontèn

Kalinangka, Lowano, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kalinangka
Désa
Kalinangka kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kalinangka
Kalinangka
Kalinangka kapernah ing Jawa Tengah
Kalinangka
Kalinangka
Kalinangka kapernah ing Indonesia
Kalinangka
Kalinangka
Koordhinat: 7°40′58″S 110°01′15″E / 7.68278°S 110.02081°E / -7.68278; 110.02081Koordhinat: 7°40′58″S 110°01′15″E / 7.68278°S 110.02081°E / -7.68278; 110.02081
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanLowano
Kodhe laladan
administrasi
33.06.15.2001

Kalinangka iku désa ing Kacamatan Lowano, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.