Kalinangka, Lowano, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalinangka
Désa
Kalinangka kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kalinangka
Kalinangka
Kalinangka kapernah ing Jawa Tengah
Kalinangka
Kalinangka
Kalinangka kapernah ing Indonésia
Kalinangka
Kalinangka
Koordhinat: 7°40′58″S 110°01′15″E / 7.68278°S 110.02081°E / -7.68278; 110.02081Koordhinat: 7°40′58″S 110°01′15″E / 7.68278°S 110.02081°E / -7.68278; 110.02081
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanLowano
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Kalinangka iku désa ing Kacamatan Lowano, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)