Tridadi, Lowano, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tridadi
Désa
Tridadi kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Tridadi
Tridadi
Tridadi kapernah ing Jawa Tengah
Tridadi
Tridadi
Tridadi kapernah ing Indonésia
Tridadi
Tridadi
Koordhinat: 7°40′49″S 110°06′09″E / 7.68036°S 110.10244°E / -7.68036; 110.10244Koordhinat: 7°40′49″S 110°06′09″E / 7.68036°S 110.10244°E / -7.68036; 110.10244
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanLowano
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Tridadi iku désa ing Kacamatan Lowano, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)