Kalikalong, Lowano, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalikalong
Désa
Kalikalong kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kalikalong
Kalikalong
Kalikalong kapernah ing Jawa Tengah
Kalikalong
Kalikalong
Kalikalong kapernah ing Indonésia
Kalikalong
Kalikalong
Koordhinat: 7°40′48″S 110°03′31″E / 7.68008°S 110.05872°E / -7.68008; 110.05872Koordhinat: 7°40′48″S 110°03′31″E / 7.68008°S 110.05872°E / -7.68008; 110.05872
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanLowano
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Kalikalong iku désa ing Kacamatan Lowano, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)