Menyang kontèn

Kalikalong, Lowano, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kalikalong
Désa
Kalikalong kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kalikalong
Kalikalong
Kalikalong kapernah ing Jawa Tengah
Kalikalong
Kalikalong
Kalikalong kapernah ing Indonesia
Kalikalong
Kalikalong
Koordhinat: 7°40′48″S 110°03′31″E / 7.68008°S 110.05872°E / -7.68008; 110.05872Koordhinat: 7°40′48″S 110°03′31″E / 7.68008°S 110.05872°E / -7.68008; 110.05872
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanLowano
Kodhe laladan
administrasi
33.06.15.2004

Kalikalong iku désa ing Kacamatan Lowano, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.