Kemejing, Lowano, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kemejing
Désa
Kemejing kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kemejing
Kemejing
Kemejing kapernah ing Jawa Tengah
Kemejing
Kemejing
Kemejing kapernah ing Indonésia
Kemejing
Kemejing
Koordhinat: 7°39′23″S 110°04′53″E / 7.65627°S 110.08133°E / -7.65627; 110.08133Koordhinat: 7°39′23″S 110°04′53″E / 7.65627°S 110.08133°E / -7.65627; 110.08133
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanLowano
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Kemejing iku désa ing Kacamatan Lowano, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)