Menyang kontèn

Ngargasari, Lowano, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ngargasari
Désa
Ngargasari kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Ngargasari
Ngargasari
Ngargasari kapernah ing Jawa Tengah
Ngargasari
Ngargasari
Ngargasari kapernah ing Indonesia
Ngargasari
Ngargasari
Koordhinat: 7°39′02″S 110°05′57″E / 7.65069°S 110.0992°E / -7.65069; 110.0992Koordhinat: 7°39′02″S 110°05′57″E / 7.65069°S 110.0992°E / -7.65069; 110.0992
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanLowano
Kodhe laladan
administrasi
33.06.15.2021

Ngargasari iku désa ing Kacamatan Lowano, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.