Sedayu, Lowano, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sedayu
Désa
Sedayu kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Sedayu
Sedayu
Sedayu kapernah ing Jawa Tengah
Sedayu
Sedayu
Sedayu kapernah ing Indonésia
Sedayu
Sedayu
Koordhinat: 7°39′41″S 110°06′57″E / 7.66145°S 110.11581°E / -7.66145; 110.11581Koordhinat: 7°39′41″S 110°06′57″E / 7.66145°S 110.11581°E / -7.66145; 110.11581
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanLowano
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Sedayu iku désa ing Kacamatan Lowano, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)