Menyang kontèn

Kaliglagah, Lowano, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kaliglagah
Désa
Kaliglagah kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kaliglagah
Kaliglagah
Kaliglagah kapernah ing Jawa Tengah
Kaliglagah
Kaliglagah
Kaliglagah kapernah ing Indonesia
Kaliglagah
Kaliglagah
Koordhinat: 7°40′38″S 110°05′28″E / 7.67715°S 110.09109°E / -7.67715; 110.09109Koordhinat: 7°40′38″S 110°05′28″E / 7.67715°S 110.09109°E / -7.67715; 110.09109
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanLowano
Kodhe laladan
administrasi
33.06.15.2007

Kaliglagah iku désa ing Kacamatan Lowano, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.