Menyang kontèn

Bayan, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bayan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBayan
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 7°42′37″S 109°56′56″E / 7.71026°S 109.94889°E / -7.71026; 109.94889Koordhinat: 7°42′37″S 109°56′56″E / 7.71026°S 109.94889°E / -7.71026; 109.94889
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
Kodhe laladan
administrasi
33.06.08

Bayan iku kacamatan ing Kabupatèn Purwareja.[1]

Pérangan administratif

[besut | besut sumber]
Désa
Kalurahan

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.