Menyang kontèn

Bandungkidul, Bayan, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bandungkidul
Désa
Bandungkidul kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Bandungkidul
Bandungkidul
Bandungkidul kapernah ing Jawa Tengah
Bandungkidul
Bandungkidul
Bandungkidul kapernah ing Indonesia
Bandungkidul
Bandungkidul
Koordhinat: 7°43′53″S 109°55′07″E / 7.7315°S 109.91864°E / -7.7315; 109.91864Koordhinat: 7°43′53″S 109°55′07″E / 7.7315°S 109.91864°E / -7.7315; 109.91864
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBayan
Kodhe laladan
administrasi
33.06.08.2012

Bandungkidul iku désa ing Kacamatan Bayan, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.