Menyang kontèn

Pekutan, Bayan, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pekutan
Désa
Pekutan kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Pekutan
Pekutan
Pekutan kapernah ing Jawa Tengah
Pekutan
Pekutan
Pekutan kapernah ing Indonesia
Pekutan
Pekutan
Koordhinat: 7°42′18″S 109°56′05″E / 7.70489°S 109.93485°E / -7.70489; 109.93485Koordhinat: 7°42′18″S 109°56′05″E / 7.70489°S 109.93485°E / -7.70489; 109.93485
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBayan
Kodhe laladan
administrasi
33.06.08.2023

Pekutan iku désa ing Kacamatan Bayan, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.