Krandhegan, Bayan, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Krandhegan
Désa
Krandhegan kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Krandhegan
Krandhegan
Krandhegan kapernah ing Jawa Tengah
Krandhegan
Krandhegan
Krandhegan kapernah ing Indonésia
Krandhegan
Krandhegan
Koordhinat: 7°45′14″S 109°55′34″E / 7.75401°S 109.92612°E / -7.75401; 109.92612Koordhinat: 7°45′14″S 109°55′34″E / 7.75401°S 109.92612°E / -7.75401; 109.92612
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBayan
Kodhe laladan
administrasi
33.06.08.2007

Krandhegan iku désa ing Kacamatan Bayan, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)