Menyang kontèn

Tanjungreja, Bayan, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tanjungreja
Désa
Tanjungreja kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Tanjungreja
Tanjungreja
Tanjungreja kapernah ing Jawa Tengah
Tanjungreja
Tanjungreja
Tanjungreja kapernah ing Indonesia
Tanjungreja
Tanjungreja
Koordhinat: 7°44′52″S 109°55′53″E / 7.74764°S 109.93139°E / -7.74764; 109.93139Koordhinat: 7°44′52″S 109°55′53″E / 7.74764°S 109.93139°E / -7.74764; 109.93139
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBayan
Kodhe laladan
administrasi
33.06.08.2008

Tanjungreja iku désa ing Kacamatan Bayan, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.