Menyang kontèn

Bandungreja, Bayan, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bandungreja
Désa
Bandungreja kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Bandungreja
Bandungreja
Bandungreja kapernah ing Jawa Tengah
Bandungreja
Bandungreja
Bandungreja kapernah ing Indonesia
Bandungreja
Bandungreja
Koordhinat: 7°43′20″S 109°55′32″E / 7.72231°S 109.92555°E / -7.72231; 109.92555Koordhinat: 7°43′20″S 109°55′32″E / 7.72231°S 109.92555°E / -7.72231; 109.92555
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBayan
Kodhe laladan
administrasi
33.06.08.2013

Bandungreja iku désa ing Kacamatan Bayan, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.