Dèwi, Bayan, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dèwi
Désa
Dèwi kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Dèwi
Dèwi
Dèwi kapernah ing Jawa Tengah
Dèwi
Dèwi
Dèwi kapernah ing Indonésia
Dèwi
Dèwi
Koordhinat: 7°44′16″S 109°56′40″E / 7.73783°S 109.94453°E / -7.73783; 109.94453Koordhinat: 7°44′16″S 109°56′40″E / 7.73783°S 109.94453°E / -7.73783; 109.94453
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBayan
Kodhe laladan
administrasi
33.06.08.2009

Dèwi iku désa ing Kacamatan Bayan, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)