Menyang kontèn

Dèwi, Bayan, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Dèwi
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Purworejo Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°44′16″S 109°56′40″E / 7.73783°S 109.94453°E / -7.73783; 109.94453Koordhinat: 7°44′16″S 109°56′40″E / 7.73783°S 109.94453°E / -7.73783; 109.94453
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBayan
Kodhe laladan
administrasi
33.06.08.2009

Dèwi iku désa ing Kacamatan Bayan, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.