Pogungjurutengah, Bayan, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pogungjurutengah
Désa
Pogungjurutengah kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Pogungjurutengah
Pogungjurutengah
Pogungjurutengah kapernah ing Jawa Tengah
Pogungjurutengah
Pogungjurutengah
Pogungjurutengah kapernah ing Indonésia
Pogungjurutengah
Pogungjurutengah
Koordhinat: 7°46′17″S 109°55′27″E / 7.7713°S 109.92423°E / -7.7713; 109.92423Koordhinat: 7°46′17″S 109°55′27″E / 7.7713°S 109.92423°E / -7.7713; 109.92423
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBayan
Kodhe laladan
administrasi
33.06.08.2002

Pogungjurutengah iku désa ing Kacamatan Bayan, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)