Tangkisan, Bayan, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tangkisan
Désa
Tangkisan kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Tangkisan
Tangkisan
Tangkisan kapernah ing Jawa Tengah
Tangkisan
Tangkisan
Tangkisan kapernah ing Indonésia
Tangkisan
Tangkisan
Koordhinat: 7°44′21″S 109°55′01″E / 7.73926°S 109.91685°E / -7.73926; 109.91685Koordhinat: 7°44′21″S 109°55′01″E / 7.73926°S 109.91685°E / -7.73926; 109.91685
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBayan
Kodhe laladan
administrasi
33.06.08.2010

Tangkisan iku désa ing Kacamatan Bayan, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)