Banjareja, Bayan, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Banjareja
Désa
Banjareja kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Banjareja
Banjareja
Banjareja kapernah ing Jawa Tengah
Banjareja
Banjareja
Banjareja kapernah ing Indonésia
Banjareja
Banjareja
Koordhinat: 7°45′40″S 109°56′15″E / 7.76098°S 109.93763°E / -7.76098; 109.93763Koordhinat: 7°45′40″S 109°56′15″E / 7.76098°S 109.93763°E / -7.76098; 109.93763
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBayan
Kodhe laladan
administrasi
33.06.08.2004

Banjareja iku désa ing Kacamatan Bayan, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)