Menyang kontèn

Sambèng, Bayan, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sambèng
Désa
Sambèng kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Sambèng
Sambèng
Sambèng kapernah ing Jawa Tengah
Sambèng
Sambèng
Sambèng kapernah ing Indonesia
Sambèng
Sambèng
Koordhinat: 7°41′41″S 109°58′03″E / 7.69468°S 109.96759°E / -7.69468; 109.96759Koordhinat: 7°41′41″S 109°58′03″E / 7.69468°S 109.96759°E / -7.69468; 109.96759
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBayan
Kodhe laladan
administrasi
33.06.08.2025

Sambèng iku désa ing Kacamatan Bayan, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.