Bayan, Bayan, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bayan
Désa
Bayan kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Bayan
Bayan
Bayan kapernah ing Jawa Tengah
Bayan
Bayan
Bayan kapernah ing Indonésia
Bayan
Bayan
Koordhinat: 7°43′01″S 109°56′27″E / 7.71694°S 109.94077°E / -7.71694; 109.94077Koordhinat: 7°43′01″S 109°56′27″E / 7.71694°S 109.94077°E / -7.71694; 109.94077
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBayan
Kodhe laladan
administrasi
33.06.08.2022

Bayan iku désa ing Kacamatan Bayan, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)