Menyang kontèn

Ketiwijayan, Bayan, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ketiwijayan
Désa
Ketiwijayan kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Ketiwijayan
Ketiwijayan
Ketiwijayan kapernah ing Jawa Tengah
Ketiwijayan
Ketiwijayan
Ketiwijayan kapernah ing Indonesia
Ketiwijayan
Ketiwijayan
Koordhinat: 7°45′49″S 109°55′12″E / 7.76352°S 109.92013°E / -7.76352; 109.92013Koordhinat: 7°45′49″S 109°55′12″E / 7.76352°S 109.92013°E / -7.76352; 109.92013
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBayan
Kodhe laladan
administrasi
33.06.08.2006

Ketiwijayan iku désa ing Kacamatan Bayan, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.