Kalimiru, Bayan, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalimiru
Désa
Kalimiru kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kalimiru
Kalimiru
Kalimiru kapernah ing Jawa Tengah
Kalimiru
Kalimiru
Kalimiru kapernah ing Indonésia
Kalimiru
Kalimiru
Koordhinat: 7°43′05″S 109°57′54″E / 7.71794°S 109.96502°E / -7.71794; 109.96502Koordhinat: 7°43′05″S 109°57′54″E / 7.71794°S 109.96502°E / -7.71794; 109.96502
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBayan
Kodhe laladan
administrasi
33.06.08.2019

Kalimiru iku désa ing Kacamatan Bayan, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)