Menyang kontèn

Jatingarang, Bayan, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jatingarang
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Purworejo Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°43′58″S 109°54′49″E / 7.73275°S 109.91373°E / -7.73275; 109.91373Koordhinat: 7°43′58″S 109°54′49″E / 7.73275°S 109.91373°E / -7.73275; 109.91373
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBayan
Kodhe laladan
administrasi
33.06.08.2011

Jatingarang iku désa ing Kacamatan Bayan, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.