Jana, Bayan, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jana
Désa
Jana kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Jana
Jana
Jana kapernah ing Jawa Tengah
Jana
Jana
Jana kapernah ing Indonésia
Jana
Jana
Koordhinat: 7°46′32″S 109°54′56″E / 7.77554°S 109.91548°E / -7.77554; 109.91548Koordhinat: 7°46′32″S 109°54′56″E / 7.77554°S 109.91548°E / -7.77554; 109.91548
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBayan
Kodhe laladan
administrasi
33.06.08.2001

Jana iku désa ing Kacamatan Bayan, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)